Nyhetsbrev maj 2021

Årsmöte 2 september

Kära grannar!

Det försenade årsmötet är nu planerat till den 2 september kl 19. Om pandemisituationen och vädret  tillåter hålls mötet utomhus. Plats meddelas i augusti.
Om folkhälsomyndigheten fortfarande begränsar antalet personer i folksamlingar kommer årsmötet att hållas digitalt. Kallelse delas ut i brevlådorna senast två veckor före mötet.

Loppmarknad
Den årliga loppisen är en tradition som vi vill hålla vid liv. Den 19 september är tanken att den ska genomföras. Däremot är det i nuläget osäkert var. Stockholms stad planerar att rusta upp Båtparken (Lagmansplan) i september vilket gör att den troligtvis inte är tillgänglig i år. Just nu diskuterar styrelsen de alternativa platser som finns i vårt område.
Men fika och cirka 50 säljare blir det oavsett plats

Skogskyrkogården 100 år
Nu och fram till 30 november 2021 pågår en utomhusutställning om Skogskyrkogården vid norra entrén. I utställningen görs en tidsresa genom de 100 åren sedan begravningsplatsen invigdes. 
En film om kyrkogården finns på skogskyrkogårdens webbsajt: 
skogskyrkogarden.
stockholm.se

Uthyrning av material
Vi tipsar om att kika in hos uthyrningen för att hitta både tält och bord för trädgårdsfikat, prylar för målning, tapetsering samt materiel för både inne- och utefixet! 
Till uthyrningen!