Nyhetsbrev midsommar 2022

Föreningen önskar en glad sommar!

Nu väntar en härlig sommar med förhoppningsvis låg smittspridning vad gäller covid 19 och andra pågående smittor. I stället önskar vi väl oss regn på nätterna och sol på dagarna! Om du ska resa bort, försök få det att se ut som om du är hemma. Kanske kan en granne dra några tag med gräsklipparen eller ställa ut soptunnan även om den råkar vara tom när det är hämtningsdag. En tömd brevlåda är också ett sätt att hålla tjuven på avstånd.

Glömt medlemsavgiften?
Har du glömt att betala medlemsavgiften? Ingen fara. Det är bara att sätta in 100 kronor på plusgiro 15 97 65-7. Glöm inte att ange namn, adress och telefonnummer.

Midsommarfirande i vårt närområde
Ska du fira midsommar på hemmaplan? Om du inte har en majstång hemma på gräsmattan finns det några platser i närområdet där du har chans att hoppa runt som en groda.

Som vanligt firas det i Skarpnäcks koloniområde. Vandringen till festplatsen börjar 12.45. Klockan 13 startar dansen runt stången.
I Listuddens koloniträdgårdar startar lekarna kl 14. Klockan 20 spelar orkestern på dansbanan.
Vid Farsta gård börjar det traditionella firandet klockan 12.

Materialboden i sommar!
Kika in hos uthyrningen för att hitta både tält och bord för trädgårdsfikat, prylar för målning, tapetsering samt materiel för både inne- och utefixet! Till uthyrningen!
Så länge någon har hand om bokningstelefonen är uthyrningen öppen i sommar. Däremot så kommer det att vara obemannat vissa veckor. Kan du tänka dig att hjälpa till med uthyrningen? Skicka i såna fall ett mejl till info@skarpnack.org eller ring/smsa någon i styrelsen. Telefonnr hittar du på skarpnack.org/styrelsen