Nyhetsbrev – mars 2021

Länk till nyhetsbrevet.

Årsmötet 2021 skjuts upp ?

Kära medlem och granne!

Styrelsen har diskuterat en mängd varianter på hur årsmötet 2021 skulle kunna genomföras med hänsyn till restriktionerna i samhället – men inget av alternativen har känts riktigt bra. Vi väljer därför att skjuta upp årsmötet på obestämd tid och återkommer med mer information så fort vi tagit nytt beslut – senast den 10:e maj.

Beslutet att skjuta upp årsmötet är i linje med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och förankrat med föreningens revisorer.Årsmötet kommer att utlysas stadgeenligt minst 14 dagar i förväg, när vi väl ser att det är möjligt att genomföra det.

Tills vi ses, ta hand om dig och dina nära! ??


Tips för sportlovet ⛷
Stockholms stad tipsar om aktiviteter som för ett annorlunda sportlov.
Till tipsen!


Felanmäl smidigt i ”Tyck till”-appen ?
Felanmäl gatubelysning, överfulla papperskorgar, eller lämna andra synpunkter om stadens trafik- och utemiljö med tjänsten ”Tyck till”. I appen är det  väldigt enkelt att ange exakt plats och du kan även bifoga bilder.
”Tyck till” hos Stockholms stad


Uthyrning av material ⛺️
Vi tipsar om att kika in hos uthyrningen för att hitta både tält och bord för trädgårdsfikat, prylar för målning, tapetsering samt materiel för både inne- och utefixet! 
Till uthyrningen!