Nyhetsbrev juni 2021

Nu vankas en skön sommar
Hej Grannar!
Nu väntar en härlig sommar. Förhoppningsvis med mycket sol och avtagande covid-19.
Om du ska resa bort, försök få din bostad att se bebodd ut.
Kanske kan en granne klippa gräset eller flytta runt lite prylar på tomten då och då.
Skolavslutningar pågår och trädgårdsfester står för dörren nu när restriktionerna äntligen tillåter det, festa lagom och ta hand om varandra, så håller vi oss friska och glada hela sommaren!

 

 

 

 

 

 

Loppmarknad och årsmöte
Om restriktionerna tillåter kommer årets loppis att genomföras som planerat den 19 september. I år flyttas den till parken vid Kanslervägens slut intill dagiset Fågelboet på grund av upprustningen av Badparken/Lagaplan. Om loppisen inte kan genomföras är det möjligt för de som vill att ha garageförsäljning samma datum.
Årsmötet kommer att hållas den 2 september vid materialboden på Arbetsvägen 22.

 

 

 

 

 

 

Fönsterparaplyer att hyra
Ska du renovera/byta fönster i sommar? Föreningen har fönsterparaplyer och en hel del annan utrustning för hus och trädgård som du kan hyra. Ring 0700-90 97 05 för förfrågan och beställning. 
Materialboden ligger på Arbetsvägen 22.
Men för att få hyra utrustning måste du ha betalat årets medlemsavgift. Har du inte fått något inbetalningskort? Hör i så fall av dig till info@skarpnack.org.

Uthyrning av material
Vi tipsar om att kika in hos uthyrningen för att hitta både tält och bord för trädgårdsfikat, prylar för målning, tapetsering samt materiel för både inne- och utefixet! 
Till uthyrningen!