Nyhetsbrev augusti 2021

Loppis 19 september 
Hej vänner i trädgårdsstaden!
Årets loppis kommer att genomföras som planerat söndagen den 19 september mellan 10 och 14, förutsatt att det inte beslutas om nya restriktioner. Vill du sälja? Anmäl dig då senast 13 september till den speciella loppismejlen: loppis@skarpnack.org. Skriv namn, adress och telefonnummer. Har du frågor? Mejla samma adress. Avgiften för ett bord är 95 kronor. Vill du ha två bord blir totalkostnaden 135 kronor. Betalning sker med swish på plats. Antalet platser är begränsat. I år flyttar loppisen till den öppna ytan intill förskolan Fågelboet vid Kanslervägens slut. Du måste vara medlem för att få sälja.
Om du inte är det bör du få/ha fått en avi i brevlådan nyligen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Årsmöte 2 september
Årsmötet för 2021 kommer att hållas i liten skala vid den gröna boden på Arbetsvägen 22 den 2 september klockan 19. Anmäl dig på info@skarpnack.org. För att minimera risken för smittspridning är styrelsen tacksam om endast en person per hushåll deltar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Råttor objudna gäster
Problemen med råttor är stora i söderort. Enligt Anticimex blir det värre och värre. Svensk Röranalys personal, som för en tid sedan bytte avloppsstammarna på Sekreterarbacken, var förvånad över hur mycket råttor som fanns i och kring avloppssystemet. Det kan vara bra att hålla koll så råttorna inte tar sig in i hus och förråd. Risken är stor att det blir än värre nu på sensommaren och den tidiga hösten när komposter och trädgårdar fylls med fallfrukt.

 

 

 

 

 

 

Uthyrning av material
Ta gärna en titt i uthyrningen. Här hittar du tält och bord för trädgårdsfikat, prylar för målning, tapetsering och utrustning för både inne- och utefixet!