Tips på aktiviteter i vinter

Visst går vi mot ljusare tider men februari kan ändå kännas lite mörkt. Så därför tipsar vi nedan om lite kul saker i området – för stora och små!

Våffelstugan är öppen för säsongen

Skogsluffarnas våffelstuga, även kallad Brotopsstugan, som ligger i Brotop intill Nackareservatet har öppet lördag och söndag kl. 11-16 fram till 26 mars. Här kan du fika, mysa, basta, och prova på orientering och bland annat tävla om att vinna ett Naturpass.
Läs mer om våffelstugan


Skridskodisko på Kärrtorps IP

Det är inte så mycket snö kvar av det som kom, men det finns is på Kärrtorps IP. Missa inte skridskodiskot varje lördag kl 18-21. Arrangör är Hammarvy Hockey och det finns hamburgare, dryck och fika att köpa på plats. Tag med skrillor och hjälm!
Mer info på denna Facebooksida


Ny restaurang vid Sandsborg

Vi tipsar också om en ny restaurang, inte så långt härifrån: Matateljén, som ligger vid Nynäsvägen nära Sandsborg. Utöver restaurangmeny erbjuds catering, matlagningskurser, provsmakning, take-away och deli.
Läs mer om restaurangen