Loppis

 

 

Söndag 17 september 2017

I år firar föreningen 90 år och sedan 2012 ordnar vi loppis i Båtparken. Loppisen har blivit en tradition som lockar många besökare. Vi var som vanligt ett 50-tal säljare och flera hundra besökare bland prylar, café, fiskdamm och aktiviteter för barn.

Tack till alla som deltog och som hjälpte till! Tack till ansiktsmålarna och till BKBK’s lag som sålde smarrigt fika i caféet!

 

Söndag 18 september 2016

Föreningens femte loppis lockade 55 säljare och väldigt många grannar och övriga som ville fynda, fika, umgås, fiska fiskdamm och få fina ansiktsmålningar. Fotbollsklubben BKBK drev caféet med hembakat fika och korv med bröd mm.

Många säljare anmälde sig tidigt och det blev fort fullt, vilket gjorde att alla tyvärr inte fick plats. Nu vet vi ungefär hur mycket plats vi behöver för alla säljare när ni har med egna bord och siktar på att inte behöva ha någon maxgräns för antalet säljare nästa år.

Läs mer och se bilder från dagen

   

loppisreklam_2015_besökare

Klicka på bilden för större format!

6 september 2015

Vår fjärde loppis hölls i ösregn den 6 september. 17 tappra säljare dök upp och byggde tält av presenningar, parasoller och partytält. En hel del besökare trotsade vädret och fyndade.

Hammarbygymnasterna och BKBK sålde korv och hembakat fika som drygade ut klubbkassan.

Tack till alla som kom!

Läs mer här

Aktiviteter_loppis2014Aktiviteter_Loppis2014_2

14 september 2014

Den 14 september höll vi vår tredje årliga loppis i vackra Lagmansparken / Båtparken! Runt 60 bord ställdes upp och fylldes med fynd högt och lågt.

Hammarbygymnasterna och BKBK drev som tidigare caféet med fika, mackor, korv/bröd.

För barnen fanns det fiskdamm, ansiktsmålning och så lekplatsen såklart.

Det var strålande sol och 18 grader varmt!

loppis_2013_1loppis_2013_5

15 september 2013

Ett par hundra människor besökte loppisen som lockat ca 45 säljare, en del med två bord var.

Hammarbygymnasterna trupp 26 skötte åter caféverksamheten, i år tillsammans med lokala fotbollsklubben BKBK. Det gick åt ca 300 korvar med bröd och ca 350 koppar kaffe. Bra jobbat!

loppis_bild4_loppis_bild2

23 september 2012 – premiär

23 september 2012 höll föreningen sin första loppis i Båtparken/ Lagmansparken.

Säljare var medlemmar från föreningen och köpare var alla som var intresserade av att fynda bland barnprylar, kläder, möbler, böcker och allt annat som kan behöva en ny ägare emellanåt.

Hammarbygymnasterna trupp 26 höll i caféverksamheten och sålde över 200 korvar och nästan lika många koppar kaffe!