Om föreningen

Skarpnäcks trädgårdsstadsförening är en villaägarförening i sydöstra Stockholm för småhusen söder om Sockenvägen, mellan Bagarmossen och Skogskyrkogården, ned till och med Pungpinan. Se karta

Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening finns till för att öka trivseln för oss boende och för att ta tillvara våra intressen i området. Vi informerar om vad som händer gällande till exempel nya verksamheter, festivaler och aktiviteter, byggnationer, förändringar i trafikmiljön, snöröjning och sophämtning.

Läs mer om medlemskap

Kontaktuppgifter

Postadress: Arbetsvägen 22, 128 38 Skarpnäck.
Organisationsnummer 802003-0196.
Plusgiro 15 97 65 – 7.
E-post info@skarpnack.org
Facebookgrupp

Verksamhet

Föreningen har sitt årsmöte i mars och arrangerar Valborgsfirande vid Kanslersvägens slut och en stor loppis på Lagmansplan i september. Här på hemsidan finns nyttig information kring allt som rör villaägande i vårt område samt inspiration och bilder från 1920-talet då husen byggdes. Vi har även en facebooksida för diskussion och nyheter samt ett nyhetsbrev som går ut till våra medlemmar via e-post varje månad.

Som medlem kan du under hela året hyra materiel till trädgårdsfest, måleri, bygg och trädgårdsskötsel.

Läs mer: Verksamhet, Stadgar, Styrelsen, Nyhetsbrev, Protokoll

Beställ vår skrift

Till föreningens 80-årsfirande 2007 tryckte vi denna mycket uppskattade skrift i A4-format. Beställ den för 40 kr för medlemmar och 50 kr för övriga.