Tack för en toppenloppis!

Söndag 18 september höll föreningen sin årliga loppis i båtparken på Lagmansplan. 55 säljare var på plats och väldigt många kom och shoppade, fikade, fiskade fiskdamm, umgicks och fick fina ansiktsmålningar. Stort tack till alla som bidrog!

(klicka på bilderna för att bläddra)

Vi är glada att det finns ett så stort intresse för loppisen inom föreningen. Vi tycker det är ett trevligt sätt att träffa grannar, att tömma garage, lådor och skåp och att fynda såklart.

Många säljare anmälde sig tidigt och det blev fort fullt, vilket gjorde att alla tyvärr inte fick plats. Nu vet vi ungefär hur mycket plats vi behöver för alla säljare när ni har med egna bord och siktar på att inte behöva ha någon maxgräns för antalet säljare nästa år.

Vill du vara med och arrangera loppisen 2017 så mejla till loppis@skarpnack.org.

På återseende!