Årsmöte 2019 – med föredrag om solceller!


Välkomna på årsmöte med föredrag om solceller!

Skarpnäcks Trädgårdsstadsförenings årsmöte hålls tisdag den 19 mars kl 18:30 i Folkets Hus i Bagarmossen. Vi kommer få lyssna på ett intressant föredrag av Kristin Vanky från oberoende energikonsulterna Aktea Energy som berättar om årets tema; Solceller. Vi får höra om hur man kan gå tillväga för en installation av solceller, vad man ska tänka på och vad som bör undvikas. Föredraget kommer även att beröra ämnet elbilsladdning och avrundas med en frågestund.

Föreningen genomför sitt årsmöte i mars månad varje år. I samband med årsmötet arrangerar vi en aktivitet eller ett föredrag som har koppling till området och medlemmarnas intressen. Efter föredraget bjuder vi på smörgås och fika. Vi välkomnar nya som gamla medlemmar, oavsett om du har en aktiv roll i föreningen eller ej. Ju fler desto roligare!

Varmt välkommen med din anmälan till info@skarpnack.org.
Ange namn, adress, antal personer och eventuella kostallergier.

Hälsningar från Styrelsen, Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening

//

Kallelse till årsmöte 2019 (pdf)

Dokument:
Dagordning årsmöte 2019 (pdf)
Verksamhetsberättelse 2018 (pdf)
Verksamhetsplan 2019 (pdf)
Balans- och resultaträkning 2018 (pdf)