Nyhetsbrev februari/mars 2022

Hej, grannar och vänner!
I år är det äntligen dags för det traditionsenliga valborgsfirandet intill Förskolan Fågelboet vid Kanslervägens slut. På programmet står fika, fiskdamm och lottdragning.
Ytterligare detaljer kring firandet meddelas senare i vår.

Årsmöte torsdag 12 maj
Årsmötet arrangeras torsdagen den 12 maj. Mötet planeras att hållas vid Lagmansplan, eller i Båtparken som den kallas i folkmun. Meddela gärna till info@skarpnack.org om du ämnar komma. Föreningen bjuder på lättare förtäring.

Upprustningen av Lagmansplan
Enligt planen ska arbetet vara klart i februari. Bilden ovan visar hur parken såg ut i slutet av månaden. Tidsplanen ser ut att hålla, även om den eventuellt överskrids något. Här kan du läsa mer om projektet.

Nyheter i boden på Arbetsvägen
Ta gärna en titt i uthyrningen. Här hittar du tält och bord för trädgårdsfika och fest, prylar för målning, tapetsering och utrustning för både inne- och utefixet! Ny utrustning att hyra är på väg in. Redan nu finns ett nytt tapetbord och en professionell trädsax.
Till uthyrningen!