Nyhetsbrev maj/juni 2022

Årsmötet, 12 maj 2022
Drygt 20 personer samlades utanför materialboden på Arbetsvägen för årsmöte. Det var lite svala vindar men för övrigt fint väder och trevligt att träffa grannar och andra föreningsmedlemmar.
Fyra motioner som på olika sätt gällde trafiken på Sockenvägen och Gamla Tyresövägen hade inkommit. Trafiken är svår att påverka men föreningen kommer att fortsätta att bevaka och reagera. Alla uppmanas också att använda kommunens app ”Tyck till”.
Verksamheten planeras att fortsätta ungefär som tidigare och medlemsavgiften är oförändrad.
Mihaela Ingemarsson valdes till ny ordförande. Jan Truedsson sitter kvar i styrelsen, nu som kassör och Mina Langendahl lämnar styrelsen och blir istället revisor.
Valberedningen med Jan Gustavsson som sammankallande, valdes om.

Mihaela Ingemarsson – ny ordförande
Mihaela Ingemarsson är föreningens nya ordförande efter Jan Truedsson som lämnar uppdraget efter sju år. Jan kommer att vara Mihaela behjälplig under en inkörsperiod.
Första uppgiften blir att sätta sig in i verksamheten och lära känna övriga i styrelsen.
– Jag bor på Riksrådsvägen 34 tillsammans med min man och vår lilla tjej på 3 år. Vi flyttade hit sommaren 2021 men har bott i Skarpnäck sen 2015. Ser fram emot att träffa medlemmar i vår förening!

Nattvandring i Kärrtorp
Det behövs vuxna där ungdomarna befinner sig på helgerna i Kärrtorp med omnejd. Här visar en trio föräldrar upp västarna inför senaste vandringen vid samlingspunkten Skarpnäcks nya skola. Projektet är ett samarbete mellan föräldraföreningen, skolledningen, polisen och stadsdelsförvaltningen. Mer information finns att hämta på skolplattformen och facebook.

Full fart på uthyrningen inför sommarfesterna
Ta gärna en titt i uthyrningen. Här hittar du tält och bord för trädgårdsfika och fest, prylar för målning, tapetsering och utrustning för både inne- och utefixet! Om du är på jakt efter utrustning till studentfirande eller sommarfest är det hög tid att boka. Till uthyrningen!